BUITENKOOKWORKSHOPS

GROEN GENIETEN – MENU’s 

GROEN GENIETEN

De tijd nemen om samen te koken, met eerlijk vlees. Gerechten die langzaam stoven en zo vol van smaak zijn. 

We maken o.a. 

Kip met verse kruiden in de Dutch oven

Een stoofpotje met vlees en groenten van het seizoen

Geroosterde groenten (aardappel, wortel, pastinaak) met rozemarijn.

Hasselback aardappelen met spek, kaas en tijm

 

WILDPLUK

Terug naar de natuur. Eerlijk koken met verse kruiden, zoveel mogelijk uit de natuur. Dus geen ingewikkelde recepten, maar lekker koken zonder poespas, wat dacht je van….

Hele forel in de rookoven met verse kruiden

Gepofte aardappelen met bosui en zelfgemaakte ricotta

Geblakerde prei van het rooster

Kip of vis in t hooi

Hele bloemkool met kruiden in de Dutch oven 

 

SUPERFOODS - HEALTHY

Groenten langzaam garen, zodat de smaak nog beter tot zijn recht komt. We gaan minder bekende groenten in een zoutkorst verpakken of langzaam roosteren boven het vuur. 

Hele koolrabi met kruiden in een zoutkorst

Gekaramelliseerde knolselderij 

Geroosterde meiraapjes met knoflook en dadel in de Dutch oven

Gepofte bietjes met kruiden en knoflook in een salade met feta en pompoen

Hasselback aardappelen met kaas en tijm